Vad ska man skriva i tackkortet?

När brudbuketten har kastats, tårtan är uppäten och sista gästerna har lämnat bröllopsfesten och det är dags att sätta sig på planet för bröllopsresan, har du en sista uppgift – tackkortet.

Det första steget blir att välja design. Välj en design som känns personligt för er eller gå i samma tema som ni hade på inbjudningskorten inför bröllopet.

Det kan kännas svårt att veta vad man ska skriva. Börja med att skriva gästens namn eller smeknamn om ni är nära. Berätta hur tacksamma ni är för deras närvaro och tacka för bröllopspresenten.

Skriv tackkort

Berätta gärna om hur ni har tänkt använda bröllopspresenten.
Om presenten var något ni inte ville ha eller planerar att lämna tillbaka kan du skriva att ni uppskattar den och lyfta fram en detalj som ni gillade eller lade märke till.
Är bröllopspresenten pengar kan ni skriva att ni verkligen uppskattar den generösa presenten och nämna hur ni kommer att använda pengarna. Kanske är det till bröllopsresan, och då kan ni berätta vart ni har tänkt åka!

Avsluta med ett unikt foto och en personlig kommentar. Välj ett eller flera foton från bröllopet för att få er personliga touch på kortet. En personlig kommentar eller hälsning om tacksamheten över att ni kom till ert bröllop eller något särskilt som ni uppskattar med just den gästen.

Det viktigaste är att ni skickar ett kort och visar er tacksamhet!

Behöver du hjälp att planera ditt bröllop? Vi har flera olika bröllopspaket att välja mellan utefter vilken hjälp som ni behöver!