Om Lilly’s Delight

Lilly’s Delight är din personliga bröllopskoordinator. Företaget föddes 2017 efter att jag hade hjälpt några vänner med deras bröllop. Namnet var självklart, Lilly efter min mamma som tyvärr inte är med oss längre. Vi älskar bröllop och fest och Lilly’s Delight hjälper er med allt från planering till genomförande av ert bröllop både i Sverige och utomlands. Vi ser till att ni får den drömdag ni drömmer om!

 

Bröllopskoordinator bildarkiv - bild1
Bröllopskoordinator bildarkiv - bild2
Bröllopskoordinator bildarkiv - bild3
Bröllopskoordinator bildarkiv - bild4
Bröllopskoordinator bildarkiv - bild5
Bröllopskoordinator bildarkiv - bild6
Bröllopskoordinator bildarkiv - bild7
Bröllopskoordinator bildarkiv - bild8
Bröllopskoordinator bildarkiv - bild9
Bröllopskoordinator bildarkiv - bild10

Vad behöver ni hjälp med?

Första mötet

Att planera ett bröllop eller en stor fest är något de flesta gör ett par gånger i livet. Det är mycket att tänka på och många stora och små detaljer att besluta om. Vi träffas alltid för att prata om just era förväntningar, drömmar och önskemål innan ni beslutar er för att ta hjälp av Lilly’s Delight. Första mötet med oss som bröllopskoordinator i Stockholm är alltid kostnadsfritt.

Räkna med att ni behöver påbörja er planering ca 9-12 månader före bröllopsdagen.

LILLY’S DELIGHT ÄR STOLT FÖRETAGSVÄN TILL BRÖSTCANCERFÖRBUNDET!

Bröstcancer är den vanligaste cancerformen hos kvinnor och är en sjukdom med förödande konsekvenser för både drabbade kvinnor och deras familjer. Då vi främst jobbar med kvinnor har detta blivit en hjärtefråga för oss.

Vi tycker att det är otroligt viktigt att stötta forskning inom detta område för att förbättra chanserna för alla kvinnor som drabbas av bröstcancer – både genom förebyggning och behandling av sjukdomen.

Därför är vi stolta företagsvänner till Bröstcancerförbundet.