Lilly’s Delight i media

Lilly’s Delight features i alltifrån Expressen till Dagens Industri – alla våra reportage hittar du här!

Bröllopskoordinatorn med flera ess i jackfickan - Allt om bröllop

Att arbeta som bröllopskoordinator är inte alltid lätt och man behöver vara rustad för det mesta då allt kan hända men det är inget Anna Löfgren på Lillys Delight fruktar. Anna är van att släcka bränder med ett leende på läpparna. (Länk till artikel).

Ready, set... Bröllop 2021! Allt för blivande brudar i pandemitider - Damernas Värld

DV:s Marika Cederlund ger dig den definitiva listan för blivande brudar i pandemitider. Allt inför dagen D som du inte visste att du behövde, och lite till! (Länk till artikel). 

Få gifter sig – men boom väntas 2022 - Aftonbladet

Under pandemin har färre gift sig, men snart tycks trenden vara på väg att vända. Enligt bröllopskoordinatorn Anna Löfgren syns ett uppsving i branschen efter de lättade restriktionerna – och en bröllopsboom väntas under 2022. (Länk till artikel).

Bröllopsboom väntas efter pandemin – ”förhoppningsvis blir 2022 fantastiskt” - Dagens Industri

Pingsten är hänryckningens tid och högtiden har traditionellt varit den helg på året då flest par i Sverige utväxlat ringar. Coronapandemin har gjort att många bröllop skjutits upp – vilket påverkat en hel bransch. (Länk till artikel).

"Ett härligt pirr i bröllopsbranschen" - Expressen

Bröllopskoordinatorn Anna Löfgren, 52, säger att de lättade restriktionerna för med sig entusiasm efter en coronatid fylld av småskaliga bröllop och avbokningar. 

– Det är ett härligt pirr i bröllopsbranschen just nu, säger hon, och förklarar att det redan nu trillar in bokningar för 2022. (Länk till artikel).

De bytte storslaget mot litet för att kunna gifta sig - Dagens Nyheter

Mats och Parvathi Mudigonda Lundbäck hade tänkt skjuta upp sitt bröllop, men en bröllopskoordinator fick dem att tänka om. Snart gifter de sig med bara de närmaste närvarande. Och kanske blir det bättre, tror de. (Länk till artikel).

Låt oss prata

Följ oss

076 – 007 10 60