hur förlovar man sig?

”Hur förlovar man sig?” Det är en fråga som vi ofta får. Därför har vi samlat ihop några värdefulla tips.

 Enligt den gamla traditionen skulle man förlova sig innan man gifter sig, och det skulle i sin tur leda till bröllop inom 1 år. Det är fortfarande många som gör enligt traditionen men egentligen måste man inte alls vara förlovad innan man gifter sig.

En förlovning är ett löfte mellan två personer att båda vill leva livet ut med varandra.

Ofta byter man förlovningsringar i samband med förlovningen men inte heller detta är något måste och en förlovning kan gå till precis hur man vill.

Ett tips kan vara att åka iväg på en weekendresa för att förlova sig, eller att boka bord på en mysig restaurang som ni båda tycker om. Vill ni vara lite mer privata kan ni ordna en romantisk förlovningsmiddag hemma. Det kan vara det mysigaste ni varit med om!

 

Hur friar man?

När det kommer till hur man friar så finns det många olika sätt att göra det på. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för hur stort eller litet frieriet blir. Om den som friar vill göra det inför folk eller hellre hålla det lite mer avskilt. Oavsett hur man väljer att fria blir det ett minne för livet som ni aldrig kommer att glömma.

Här kommer några förslag på hur du kan fria till din partner:

  • Fria hemma på ett mysigt och romantiskt sätt.
  • Fria på en romantisk plats som betyder extra mycket för er.
  • Fria på en resa, både hemma i Sverige eller till något annat land ni båda gillar.
  • Fria på en strand, det kan bli hur romantiskt som helst. Bara vågornas brus och den du älskar!
  • Fria på en restaurang. Kanske har ni en favoritrestaurang som ni båda älskar.

Bara fantasin sätter gränser! Behöver du hjälp med att göra frieriet till något alldeles extra, så hjälper vi på våra bröllopsfixare på Lilly’s Delight självklart till!