gästbok

En gästbok på bröllopet är definitivt ett roligt minne. Det är nästan så att vi vågar säga att ha en gästbok är ett måste på bröllopsfesten. Det kan vara en bra idé av toastmastern att påminna gästerna om att det finns en gästbok som alla kan skriva i eller placera den så alla kan se den.

För att göra gästboken ännu mer kreativ kan man ha en Photo booth under bröllopskvällen. Ta sedan dessa bilder och klistra in på en sida i gästboken för att få en ännu mer personlig touch ihop med en fin eller rolig text till bröllopsparet.

Vill man inte ha en traditionell gästbok finns det andra alternativ. Nedan listar vi några stycken.

Lägg en lapp under varje tallrik

Under bröllopsfestens gång kan gästerna skriva en liten hälsning till brudparet som man sedan lägger i en fin liten låda. Dessa lappar kan man senare använda sig av när man gör en bröllopsbok.

En bänk att dekorera

Låt gästerna dekorera en bänk. Denna fina bänk kan ni sedan ha i er trädgård som ett fint och unikt minne från bröllopet. Det behöver såklart inte vara en bänk men det är roligt med något man kan ha framme och använda sig av. Då kan man minnas vilken fin bröllopsdag man hade och när era vänner och familj kommer över kan de också bli påminda om er fina dag.

Videohälsning

Ha en videokamera på plats, där gästerna kan spela in små korta videohälsningar till brudparet. Lägg en liten instruktionslapp om hur gästerna ska spela in videon.

Vill ni ha ha hjälp av en bröllopskoordinator inför ert bröllop? Kontakta någon av våra bröllopsplanerare så pratar vi vidare!