Bröllopsstyling

 Lilly’s Delight är en bröllopskoordinator i Stockholm som har lång erfarenhet av bröllopsdekoration. Vi tar fram inredningsförslag, inreder och dekorerar ert bröllop så det blir precis så fint som ni har tänkt er. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just era tankar och den budgeten ni har. Ett bröllop är ett minne för livet och bröllopsinredningen ska återspegla och förstärka den romantiska känslan.

 

Dekoration till bröllop

Dekoration till bröllop innefattar allt från bröllopsdukning, hängande dekoration, blommor och trycksaker. Det är viktigt att planera noggrant och avsätta en specifik budget för bröllopsdekorationen. Det är alla små detaljer som skapar helheten! Att ta alla beslut på egen hand kan vara svårt och det är till stor hjälp att ta in en bröllopsplanerare som koordinerar med externa leverantörer och ser till att allt blir klart i tid. Har du ett speciellt tema på bröllopet så är det extra roligt om temat återspeglas i dekorationen. 

Behöver ni hjälp med bröllopsdekoration och bröllopsinredning? Kontakta oss på Lilly’s Delight!

Tusen tack för din hjälp, ditt stöd och engagemang på vår bröllopsdag! Lokalens look var över förväntan, så otroligt fint och du fick tag på allt som vi önskade. Gästerna gav många komplimanger om eldkorgarna, dessa äkta träddekorationer på bordet och så mysiga, romantiska ljus på bordet. Det var också så trevligt och snällt av dig att hjälpa till med en förvaringslåda!

Om jag minns rätt så var min mammas första reaktion på festlokalen ”WOW.” Ditt arbete med dekoration fick mycket beröm under kvällen.

Låt oss prata

Följ oss

076 – 007 10 60