Våra bröllopspaket

Helhetslösning

Vi träffas och går igenom era önskemål och förväntningar. Därefter får ni en offert med ett fast pris på hela koordineringen. Vi håller i allt från att boka lokal, boka underhållning, teknik och dekor, hålla i gästlistan, assistera toastmastern inför bröllopsdagen, boka frisör, makeup, florist, kontakt med sömmerska, ordna barnvakter, hålla koll på körschema och hjälpa er som brudpar på bröllopsdagen. Vi  är bollplank, er privata koordinator, er mentala coach och assistent. Vi är med er hela vägen tills ni och gästerna lämnar festen. 

PRIS

Enligt offert

Uppstart & koordinering av bröllopsdagen

Uppstartspaketet, vi håller kontakt med era leverantörer inför bröllopsdagen, vi sätter körschema för bröllopsdagen, koordinering av toastmaster, koordinering av alla detaljer på plats på bröllopsdagen. Tills ni och gästerna lämnar festen. Ni ska bara njuta!

PRIS

35.000 SEK

Uppstart, grundplanering & idéer

Ett uppstartsmöte där vi går igenom era önskemål och förväntningar. Ni får checklistor, att-göra-listor, förslag på leverantörer samt budgetmall.  Vi ses för ytterligare ett möte en bit in i planeringen, då vi stämmer av hur allt löper på.  Telefon- och emailkontakt  ingår fram till bröllopsdagen. Själva bröllopsdagen sköter ni själva.

PRIS

10.000 SEK 

Möhippa och svensexa

Att ordna en möhippa eller svensexa tar tid. Det kan också vara svårt att veta vad som passar att göra och hur det ska göras. Att hålla koll på deltagare och se till att alla är på rätt plats i tid är en utmaning. Boka hjälp med möhippa eller svensexa hos Lilly’s Delight.

PRIS

5.000 SEK

Toastmaster

Att vara toastmaster är ett ärofyllt uppdrag och kräver sin planering. Vi hjälper till med talplanering, upplägg av middagen, genrep och coachning av toastmaster.

PRIS

5.000 SEK