Vid ett bröllop kan det vara roligt att engagera bröllopsgästerna och även brudparet i bröllopslekar under middagen. Det är toastmadame eller toastmaster som håller i dessa lekar men det brukar alltid vara uppskattat om alla kommer med fyndiga förslag!

Här listar vi några tips på kända bröllopslekar som är roliga att göra:

  • Ge alla bröllopsgäster en hemlig uppgift som ska utföras under kvällen. Uppgiften lägger man under tallriken på respektive plats. Tänk på att det ska vara roligt för alla inblandade!
  • ”Vem vet bäst?”-leken. Här låter man brudparet stå med ryggen mot varandra och sen ska värdarna ställa frågor till brudparet var på brudparet håller upp sin sko när de tycker att påståendet stämmer in på dem.
  • Låt gästerna göra en frågesport om brudparet som toastmadame och toastmaster rättar under middagen. Frågesporten passar utmärkt under minglet!

Det finns otroligt många bröllopslekar som kan genomföras under en bröllopsmiddag och lekar blir ofta väldigt minnesvärda. När ni låter Lilly’s Delight planera bröllopet så hjälper vi till med att ta fram fyndiga förslag som passar alla gäster!