Varje par har naturligtvis sitt alldeles egna drömbröllop, men att faktiskt förverkliga den visionen och skapa det perfekta bröllopet, mottagningen och festen kräver mycket arbete.

När man planerar sin bröllopsdag kommer man att stöta på en mängd små eller i vissa fall stora utmaningar. Allt från att välja en bröllopslokal, anlita en bröllopsfotograf, anlita musiker, organisera bröllopsinbjudningar, bordsplacering, välja ett bröllopstema och registrera sig för gåvor, skriva sina löften, boka makeupartister, hårstylister och beställa bröllopsklänningen. Listan kan som synes göras lång.

Och det här är bara några få delar av att skapa det bröllop ni alltid drömt om!
Om ni letar efter idéer och hjälp om hur ni skall börja planera, så kan vi hjälpa er att komma igång. Vill ni gifta er centralt i Stockholm så har Lilly’s Delight tack vare eventbyrån Inte Bara Fest tillgång till Warfvet, en festlokal i Stockholm som passar perfekt som bröllopslokal! 

Vi på Lilly’s Delight bokar upp alla de leverantörer ni behöver för att förverkliga just er drömdag. Vi finns givetvis med er hela vägen från första mötet, där vi sätter alla era önskemål och budget, tills ni och gästerna lämnar festen på bröllopsnatten. 

Vi planerar ert bröllop från början till slut. Vi ser till att ni får er drömdag.
Tveka inte att höra av er. Välkommen att kontakta Lilly’s Delight!