60-års fest

 

Är det dags att planera en 60-års fest? En 60-års fest kan vara allt från en större fest i en lokal till en mysig middag med familjen. Vill ni slå på stort och ha en stor fest med både vänner och familj krävs det mer planering.

Lilly’s Delight hjälper er med att planera den stora festen!

Vi har lång erfarenhet av jubileumsfester och hjälper er med allt från planering till genomförande.

Vi har samarbeten med flera olika aktörer i branschen, vill ni hyra ett trevligt värdshus, en festvåning eller en båt i Stockholms skärgård? Vi hjälper er gärna att ordna med en lokal som passar just er. 

Önskar ni någon speciell mat och dryck kan vi även hjälpa till med catering och leverera önskad mat till både små och stora 60-års fester.

 

 

planera ett lyckat 60-års kalas 

 

Att fylla 60 år är en stor dag i livet. När man planerar en 60-års fest är det viktigt att tänka på budgeten innan man börjar planeringen. Budgeten har också en avgörande roll på hur många personer som man har möjlighet att bjuda.

Det kan även vara roligt att ha några roliga och festliga aktiviteter på 60-års festen så som ett quiz eller en tipspromenad med fokus på den som fyller år.
Man kan även välja att ha ett speciellt tema på festen. Några vanliga teman är cocktailparty, 80-tal, färgtema eller glitter & glamour tema!

Lilly’s Delight hjälper er att planera den stora 60-års festen! Vi utgår alltid från er budget och kommer med förslag anpassade efter era specifika önskemål!