50-års fest

Fyller du eller känner du någon som fyller 50 år? En 50 års fest kan vara allt från en liten exklusiv middag med familjen eller en större fest med både släkt och vänner. Om man vill slå klackarna i taket och ha ett rejält firande krävs oftast en del planering. Lilly’s Delight hjälper er att planera den stora 50-årsfesten!

Vi har stor erfarenhet av jubileumsfester och kan hjälpa er med allt från planering till genomförande. Letar ni efter den perfekta lokalen till 50-årsfesten? Ett trevligt värdshus, en egen festvåning eller på en båt i Stockholms skärgård? Vi har ett nära samarbete med flera olika aktörer i branschen!

Önskar ni någon speciell mat och dryck kan vi även hjälpa till med catering och leverera önskad mat till både små- och stora 50-års fester.

 

Anordna ett lyckat 50-årskalas 

Att fylla 50 år är en höjdpunkt i livet. Det är inte bara ett jämnt tiotal utan man har även kommit halvvägs till 100 år. När man planerar ett 50-årskalas är det viktigt att tänka på budget innan man börjar planeringen. Budgeten har också en avgörande roll på hur många personer som man har möjlighet att bjuda.

Det kan även vara roligt att ha några roliga och festliga aktiviteter på 50-års festen så som ett quiz eller en tipspromenad med fokus på födelsedagsbarnet. Många väljer även att ha ett speciellt tema på hela 50-årskalaset. Några vanliga teman är cocktailparty, 80-tal, färgtema eller hattfest!

Lilly’s Delight hjälper er att planera den stora 50-års festen! Vi utgår alltid från er budget och kommer med förslag anpassade efter era specifika önskemål!

 

Låt oss prata

Följ oss

076 – 007 10 60